Deliciu pentru tenul tău! Descoperă ingredientul din bucătărie care îţi VINDECĂ pielea

| 24 oct, 2014

Fulgii de ovăz sunt un ingredient care face minuni asupra pielii. Descoperă cum îi poți folosi pentru a obține efectele dorite.

În cazul în care ai tenul uscat, folosește fulgi de ovăz în combinație cu miere. Aceste două ingrediente hrănesc pielea în profunzime, lăsând-o curată și catifelată, scrie clickpentrufemei.ro.

Ai nevoie de: două linguri de fulgi de ovăz și o lingură de miere. Ingredientele se amestecă bine în blender, după care se aplică pe fața curățată în prealabil. Se lasă să acționeze 10-15 minute.

În cazul în care ai fața pătată din cauza expunerii la soare, folosește fulgi de ovăz în combinație cu lapte și suc de lămâie verde. Acest scrub elimină impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii. În plus, aceste ingrediente ajută la estomparea petelor cauzate de razele UV, întrucât laptele are un rol important în depigmentarea pielii.

Ai nevoie de: două linguri de fulgi de ovăz, care se fierb în puțină apă. Apoi, se strecoară după care se amestecă bine în blender cu 2 linguri de lapte și 4 linguri de suc de lămâie. Scrubul se aplică pe față și se lasă să acționeze 202-5 de minute.

Datorită proprietăților antiinflamatoare și antimicrobiene pe care le are, fulgii de ovăz curăță porii deschiși și combate acneea.

Ai nevoie de: o mână de fulgi de ovăz care se fierb, apoi se lasă să se mai răcească și se aplică pe față. După 20 de minute se îndepărtează cu apă călduță.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ