Deputatul PMP Clement Negruţ vrea să candideze la Primăria Alba Iulia sau Sebeş

| 20 aug, 13:16

Deputatul PMP de Alba Clement Negruţ a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile locale din 2016 la funcţia de primar al municipiului Sebeş sau al municipiului Alba Iulia, potrivit Agerpres.

 

'Iau în calcul o candidatură fie pentru municipiul Alba Iulia, fie pentru municipiul Sebeş. (...). În calitatea mea de preşedinte (al organizaţiei judeţene Alba a Partidului Mişcarea Populară - n.r.) trebuie să-mi asum o candidatură. Înclin spre Alba Iulia mai mult,' a declarat Clement Negruţ.

Deputatul a amintit că în 2012, când era membru al Partidului Democrat Liberal, a vrut să candideze la Sebeş, dar a renunţat în favoarea lui Dorin Nistor la rugămintea lui Mircea Hava, la vremea aceea preşedinte al organizaţiei judeţene Alba a PDL, alegerile fiind câştigate atunci de candidatul USL, social-democratul Alexandru Dăncilă.

Negruţ a precizat că i-a spus de intenţia sa de a candida la primăria unuia dintre cele două municipii şi lui Traian Băsescu, prezent duminică la Alba Iulia la Conferinţa Regională Centru a PMP. 'I-am spus că ştiu că e foarte greu să-l baţi pe Mircea Hava (aflat la al cincilea mandat consecutiv de primar al municipiului Alba Iulia - n.r.) şi mi-a răspuns: 'De ce e greu? Adu-ţi aminte cum am câştigat eu în 2000 Primăria Capitalei',' a spus liderul PMP Alba.

Clement Negruţ a mai spus că speră ca până în luna decembrie PMP să aibă candidaţi pregătiţi pentru toate cele 78 de unităţi administrativ-teritoriale din Alba.

Negruţ s-a înscris în PMP în 2013, după ce a fost membru PDL timp de 15 ani.

În primul său mandat de deputat, în anul 2011, el a părăsit PDL pentru circa două luni. Ulterior, în mai 2011, Clement Negruţ a revenit în partid, iar la alegerile parlamentare din 2012 a candidat pentru un nou mandat. El a intrat în Parlament, la redistribuire, ca deputat, pentru a doua oară consecutiv, în Colegiul nr. 2 Blaj-Sebeş.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ