Fostul fotbalist Pavel Badea va candida la Primăria Craiova din partea PNL

| 19 aug, 08:35

Fostul fotbalist Pavel Badea va candida din partea PNL la Primăria Craiovei, a anunţat copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu.

 

"Pentru Craiova avem un candidat pentru primărie şi foarte bun. Atunci când a ieşit USL s-au pus sondaje de opinie şi Olguţa Vasilescu a ieşit puţin peste el. (...) Avem un candidat foarte bun şi iubit de comunitate: Pavel Badea, fotbalist", a spus Gorghiu, marţi seară, la B1 TV, transmite Agerpres.

Ea a precizat că la Iaşi s-au înscris în cursa internă pentru alegerile locale opt candidaţi, la Cluj - trei: Emil Boc, Mihai Seplecan şi Marius Nicoară; la Constanţa - tot trei candidaţi, însă nu a dorit să le precizeze numele.

Gorghiu a explicat că primarii PNL aflaţi în funcţie au drept de preemţiune, mai puţin cei care au probleme cu legea, rapoarte de incompatibilitate sau hotărâre judecătorească.

Copreşedintele PNL a afirmat că nu s-a luat nicio decizie în sensul primirii unor primari care au plecat la alte partide.

"Voi discuta, pentru că am văzut nişte declaraţii, în opinia mea hazardate, la Suceava acest aspect, dar, dacă vă uitaţi la candidaturile asumate până în acest moment de filiale, nu veţi vedea cazuri revoltătoare", a spus Gorghiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ