Descinderi DIICOT la celebrul medic Mihai Lucan. Descoperiri şocante

| 20 dec, 09:22

La primele ore ale dimineţii, au avut loc 5 descinderi ale DIICOT la mai multe locuinţe şi o clinică din Cluj-Napoca. Potrivit informaţiilor Realitatea TV, este vizat în dosar celebrul medic chirurg Mihai Lucan.

Descinderi DIICOT, miercuri dimineaţă, la celebrul medic urolog Mihai Lucan, care este suspect într-un dosar penal, de delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Potrivit Realitatea TV, 4 percheziţii au loc la domicilii din Cluj, inclusiv la locuinţa lui Mihai Lucan, cât şi la o clinică din oraş.

Mihai Lucan este specialist în urologie, în anul 1980 a participat la primul transplant renal din România, iar ulterior a realizat multe alte premiere medicale.

Este posibil ca şi fiul celebrului medic să fie vizat de dosarul DIICOT. Se pare că seniorul Lucan nu a vrut sa deschida usa, dar, pe când trupele de intervenţie au decis să o sparga, poarta a fost deschisa de fiul acestuia.

Medicul Mihai Lucan, împreună cu fiul acestuia şi cu o altă persoană, sunt acuzaţi că au devalizat Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca (ICUTR) - ca angajaţi ai acestui institut au acţionat pentru însușirea, folosirea şi traficarea bunurilor aflate în patrimoniul instituţiei publice, arată surse citate de Realitatea TV.

Atât bunurile cât şi serviciilor medicale specifice prestate în cadrul acestei unități sanitare ar fi fost folosite în beneficiul unei clinici medicale private.

Prejudiciul din dosar a fost estimat la 5,16 milioane lei, bani care au ajuns în conturile conturile Lukmed SRL. Grupul infracţional organizat ar fi acţionat pe o perioadă de 11 ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ