DANIELA CRUDU, destin de coşmar: SPITAL şi ÎNCHISOARE pentru asistenta tv!

| 10 mar, 19:45

Un analist militar-expert în științe neconvenționale, Sebastian Sârbu, a citit destinul vedetelor în data de naștere.

Daniela Crudu: Are cifra de destin 2 și cifra numelui 5. Această indică viață socială, schimbări în amor, călătorii, relații posibile cu străinătatea, dar și probleme contractuale sau legate de anturajul nepotrivit.

Suma datei nașterii cu numele reprezintă numărul cosmic unic care este în acest caz 7. Semnificația acestei cifre are tendință de izolare, singurătate, se poate confrunta cu probleme de sănătate, care o pot trimite la spital, iar problemele cu legea o pot trimite chiar și la închisoare.

Inițialele întăresc acest lucru (D+C/ 4+3 = 7). Anul personal al Danielei Crudu este 1 (2015+14+06), ceea ce indică probleme cu superiorii, fie la locul de muncă, fie cu autoritățile.

Izolarea socială este posibilă, având în vedere că împlinește 25 de ani (2+5 = 7), vârsta fatidică, iar anul aniversar este tot 7. Lunile de mare risc sunt martie, iunie, iulie și septembrie.

Dacă depășește ziua de 14 Iunie, este posibil să depășească cu bine, posibilitatea unei condamnări.

Daniela Crudu a dat deja cu subsemnatul la politie anul acesta intr-un mega dosar de proxenetism.

Citeşte şi: ASISTENTA "PĂCĂTOASĂ" care şi-a schimbat LOOK-UL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ