Reacţia lui Dan Capatos după ce DNA i-a luat pe sus asistentele

| 06 feb, 19:37

Dan Capatos, realizatorul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, unde au prestat, printre altele, Daniela Crudu, Mădălina Pamfile şi Loredana Chivu, a preferat să rămână imparţial în faţa acestui acestui dosar şi a analizat cu atenţie întregul dosar, bineînţeles, în stilul său caracteristic.

"De asta nu mai putea România! Că au stat nişte fete să se distreze. Asta este o metodă de şantaj foarte bună. Oamenii ăştia sunt anchetaţi în alte chestiuni şi atunci le-au chemat pe fete să dea declaraţii.

Eu sunt convins că fetele nu sunt ţinta finală în acest dosar. Cu ajutorul lor, ei pot fi şantajaţi foarte uşor. Nu înseamnă că unele fete nu au făcut şi prostii la viaţa lor, dar asta este altceva", a spus Dan Capatos, scrie spynews.ro.

O vedeta implicată în dosarul de proxenetism, găsită MOARTĂ în apartamentul ei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 23:41
NonSens
Anularea emisiunii
Circoteca aia nu se poate numi emisiune; este vremea unei televiziuni de calitate cu emisiuni de calibru de alde Capatos si pupezele......sa mearga in alte parti.....sa speram ca se legalizeaza prostitutia si in felul acesta pot profesa reala lor meserie fiecare----Capatos de plasator si fetele de....fete...dar nu pe sticla.....
06 feb, 22:17
Terente
Sarada jurnalistica
Unii le zic vedete ,altii domnisoare, nici nu sti despre cine e vorba.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ

7

10 iun, 09:17