Eugen Teodorovici, PRIMA reacţie după percheziţiile DNA de la Minister

| 09 feb, 09:49

Ministrul Fondurilor Europene Eugen Teodorovici a declarat luni dimineata ca nu stie exact ce proiecte cu fonduri europene sunt vizate de perchezitiile DNA din aceasta dimineata.

"Asteptam sa vedem exact care sunt acele proiecte vizate, sa vedem despre ce e vorba. Daca va aduceti aminte de ultima verificare a fost vorba de documente false cu care se prezentau la structurile care se ocupa de proiecte pe fonduri europene. In acel caz au fost respinse proiecte insa cu toate astea au fost folosite documente false, asta vizau investigatiile", a explicat Teodorovici facand trimitere la un caz precedent.

Citeşte şi: PERCHEZIŢII DNA în Timişoara şi Bucureşti, într-un dosar cu fonduri europene

"Asa se procedeaza – vin cu documente false pentru ca stiu ca nu e permis sa obtii fonduri europene daca ai datorii la stat. Nu MFE verifica autenticitatea acelor documente. Asteptam rezultatele primelor verificari in aceste cauze. Astept sa mi se comunice daca e cineva din minister vizat. (...) Cand vom primi o notificare din partea DNA persoana respectiva va fi suspendata din functie", a mai precizat ministrul Fondurilor Europene la Realitatea TV.

El sustine ca riscurile de fraudare in proiectele pe fonduri europene apare tocmai din cauza birocratiei.

"Cu cat e mai mare birocratia cu atat e mai mare riscul sa apara astfel de situatii de aceea e nevoie de simplificarea procedurilor", a declarat Teodorovici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ