Sile Cămătaru, acuzat de proxenetism, va sta în arest la domiciliu

| 06 mai, 18:59

Judecătorii de la Tribunalul București au admis miercuri cererea lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu, într-un dosar în care interlopul este judecat pentru proxenetism.

Decizia instanței este definitivă, astfel încât Sile Cămătaru va fi eliberat din penitenciar.

Judecătorii i-au impus lui Sile Cămătaru mai multe interdicții: să nu comunice cu martorii, persoanele vătămate și ceilalți inculpați din dosar, pe nicio cale, nici direct, nici indirect; să nu părăsească imobilul unde locuiește în București fără permisiunea organului judiciar.

Sile Cămătaru se afla în arest preventiv din luna noiembrie 2014, el fiind trimis în judecată într-un nou dosar, în care este acuzat, alături de patroni și angajați ai unor cazinouri și saloane de masaj din Capitală, de mai multe infracțiuni de proxenetism.

În același dosar au fost deferite justiției alte 44 de persoane, printre care Adrian Panduru zis "Limbă", Liron Halevi, Nelu Aliuță zis "JB" (fratele fostului fotbalist Marian Aliuță), Ion Teodor zis "Teo", Amiran Dzanashvili, Julya Mazirov, Tov Israel Mazâl.

Procurorii susțin că, în perioada iunie-octombrie 2014, Sile Cămătaru, având ajutorul lui Adrian Panduru, a determinat continuarea practicării prostituției și a înlesnit practicarea prostituției de către mai multe persoane de sex feminin.

La rândul său, Adrian Panduru se ocupa de racolarea clienților, îndeosebi străini veniți pentru a practica jocuri de noroc în cazinouri din Capitală, jocuri care erau interzise în statele acestora de origine.

"Tariful" prostituatelor era aproximativ 100 euro sau 400 lei pentru o oră, sumele crescând în raport de prelungirea duratei "întâlnirii".

De asemenea, Mazirov Julya zisă "Angela", Raluca Miruna Aleca și Elena Răileanu au înlesnit practicarea prostituției folosind ca paravan un salon de masaj aflat în administrarea lui Alexandru Boboruță, clienții fiind racolați prin postarea de anunțuri pe site-urile de profil.

S-a constatat faptul că cele trei femei preluau comenzi de la cetățenii străini prin intermediul anunțurilor publicate pe internet, dar și de la angajații cazinourilor din București.

Din analiza materialului de urmărire penală a rezultat că Haim Rosestein Mordechai și Liron Halevi, angajați ai cazinoului "Queen", apelau în mod frecvent la serviciile fetelor angajate fără carte de muncă la saloanele de masaj erotic deținute de Mazirov Julya și Alexandru Boboruță, pentru grupurile de clienți străini ai cazinoului.

Procurorii mai susțin că în incinta cazinoului Marriott, angajatele de la PR identificate ca fiind Carmen Corina Stanciu, Simona Muraru, Adina Iris Belciu, Denisa-Elena Alexandru, împreună cu persoane din conducerea cazinoului, identificate ca fiind Amiram Dzanashvili și Israel Mazâl Tov și clientul cazinoului Zahi Mohamad Mounir (care se ocupa de clienții arabi), au înlesnit practicarea prostituției de către mai multe persoane de sex feminin, clienți fiind îndeosebi cetățeni străini.

Citeşte şi: ÎNFIORĂTOR! Sile Cămătaru, reacţie DURĂ la acuzaţia că ar fi plătit un bărbat să o infecteze pe Udrea cu HIV

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ