Situaţie RIDICOLĂ! ELENA UDREA riscă să fie adusă cu cătuşe în PARLAMENT

| 06 feb, 13:58

Din cauza Regulamentului Camerei Deputaților, dar și a Ministerului Public, ELENA UDREA s-ar putea trezi adusă în cătușe în Parlament.

Luni, de la ora 17.30, deputații vor vota pentru primele trei cereri în cazul ELENA UDREA. Două urmăriri penale în dosarelele ”Microsoft” și ”Gala Bute”, dar și o încuviințare a arestării preventive în ”Dosarul Gala Bute”.

Dacă solicitarea de arestare preventivă în ”Gala Bute” primește vot favorabil în plenul Camerei Deputaților, atunci este foarte posibil ca ELENA UDREA să fie ÎNCĂTUŞATĂ chiar în seara zilei de luni.

Ulterior acestor acțiuni, deputații vor mai organiza o altă ședință de plen în care se vor mai vota două cereri de arestare preventivă: ”Dosarul Microsoft” și încălcarea controlului judiciar.

Atunci când cele depuaţii vor vota cele două cereri, Elena Udrea ar putea fi deja în arestul DNA. Conform regulamentului Camerei, deputatul asupra căruia parlamentarii se pronunță are dreptul la apărare. Asta presupune că dacă va dori să ia cuvântul în fața colegilor deputați, Elena Udrea se va aflaîn postura în care va fi adusă cu cătușe la mâini până la ușa Camerei Deputaților,

În sala de plen Elena Udrea va fi liberă, însă polițiștii o vor aştepta cu cătuşe la ieşirea din sală pentru a o duce înapoi în arestul DNA.

Citeşte şi: INCENDIAR! Cine a SACRIFICAT-O pe ELENA UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 14:50
_Eu>~
Concluzie partiala_
..Uite si tu !, o fata obisnuita de la tara_~.._~inca odata~Bravoo_~_EI~ba'_!!!~..pt. ca in politica nu poti si nu ai efectiv cum sa ii multumesti pe toti !..Unii vor cistiga de pe urma ta altii in schimb vor sta cu botul pe labe asteptind...si stiind ca odata si odata trebuie sa parasesti corabia puterii _!!..iar cind pui piciorul pe mal te vor astepta la colt si ti-o vor trage_!!!!!_...Asa va fi intotdeuna_!!!.....Deci_!...Da ! Foarte probabil ca shleatca cea parlamentara in proportie covirsitoare isi vor da consimtaintul pt. arestarea Ei_!..Eheee_~..de cind asteapta Javrele si JIGODILE politice si politicianiste momentul asta !!!...Numai EI stiu_!!!!,...dupa ce o vor salta unii cred ca vor da si o petrecere in cinstea fericitului lor eveniment politico-artistic de mare rafinament~...Lua_var_Drrrr'_!!!!'....sau_!?...mai stii~???~..............
06 feb, 14:48
_Eu>~
Concluzie partiala_
...Mmm'daa_~_...Vaz ca toata lumea buna si mai putin buna ii vrea capul pa' tava coanei Lenuta Udrea !..si~E_de inteles~Nuu_??...din n-motive !!...Bun' !...Va inteleg pe toti cei din virf nu si pa' cei de la baza ca vreti sa scapati de ea ! ..Dar in acelasi timp ar trebui vazuta si cealalta fateta a monedei ! tinind seama de dualismul acestei lumi unde binele si raul coexista ! Fiecare dintre noi avind posibilitatea de a alege~..Prin urmare ! Motivul , de fapt motivele pt. care lumea politica in speta impreuna cu camarilele lor cele avide de bani vor sa scape definitiv de coana Lenuta sunt evident tot legate de banii cei multi nu gluma !!!...dar mai bine sa spunem lucrurilor pe nume legat de coana~Lenuta !!!..In primul si in primul rind Eu_1~ nu sunt un fan al ei in schimb o admir deoarece a reusit cea ce a reusit Ea pina in prezent !!...Caci~Ea e pina la urma urmei o fata obisnuita ca multe fete din tara asta !,..nu are o inteligenta sclipitoare sau cine stie ce calitati intelectuale mai speciale !..Nu !..E un intelectual obisnuit-normal practic_!..a plecat de la tara la oras !,..a terminat o scoala !..ulterior si o facultate !..sa descurcat asa cum a putut si a stiut mai bine,..dar se pare ca a mai si citit cite una si alta despre cum sa reusesti in viata folosindute de proprile..cum sa le spun_?...sa pus practic in valoare pe sine insasi si cu putina sansa bineinteles~!~..sanse ce ulterior ia permis sa patrunda pe drumul ce a dus_O>~ spre virful piramidei sociale si politice~~~~...Ceea ce din p.v. meu de vedere e de laudat si apreciat~..Imi~Imi_!~...Romanian~dream_!>~...Inca odata felicitari cu nota 20 pt. ceea ce a realizat pina acuma~..Si repet inca odata_: Nu sunt un fan al ei din p.v. politic sau_~...iar acest succes a ~Bretonatei~parfumate~ nu putea ramine neobservat de catre privilegiatii si lacheii sistemului majoritatea dintre Ei avind radacini adinci in fostul regim politic de dinainte 89' !!!_..Normal ca si Invidia e pe masura succeslor Ei_~..Uite

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ