VÎNTU este siderat de ce i se întâmplă ELENEI UDREA: Canaliile să o lase în pace. E femeie!

| 06 feb, 11:12

Sorin Ovidiu Vîntu continuă seria dezvăluirilor despre politicienii autohtoni. Omul de afaceri scrie pe blogul personal o serie de întâmplări ce îi are ca protagoniști pe Elena Udrea, Dorin Cocoș, George Maior, Florian Coldea și Traian Băsescu.

“Am cunoscut-o prin anul 2003, o tânără apetisantă, inteligentă, avidă de putere și dispusă la orice compromis pentru a o avea. Timp de aproape 10 ani, din această poziție, Udrea face și desface aproape toate ițele politicii și ale business-ului autohton.”, scrie Vîntu.

SOV consideră că Dorin Cocoș nu a fost pentru Udrea decât un “soț de acoperire”, acestuia convenindu-i ”de minune această situație; un țărănuș analfabet și viclean se vede ajuns combinatorul șef”.

Citeşte şi: MIHAI STURZU: nu am plăcut-o pe Elena Udrea, dar odată cu dezvăluirile sale mi-e foarte dragă


Importanța pe care Cocoș începuse să o aibă îi irită pe cei doi amploaiați ai lui Ghiță, adică pe Maior și Coldea. “Tensiunile dintre cele două grupuri mafiote ajung la paroxism. Famiglia Udrea-Cocoș pierde în fața famigliei Maior-Coldea. Udrea divorțează, sacrificându-l astfel pe Cocoș. Nu și-a imaginat niciodată că, la rândul ei, va fi sacrificată de sursa puterii și a parvenirii ei – Traian Băsescu.”

Rămasă singură, Udrea este vânată de toată lumea, și simțind lațul “strângându-se în jurul gâtului a început să vorbească".

“Devoalările ei despre conducerea S.R.I.-ului sunt torpilate de toate gurile de foc ale lu Coldea și Maior. Cohorte de lideri de opinie și jurnaliști ies urlând ca din gură de șarpe că domnul general Coldea nu este samsarul lui Ghiță, că cei doi șefi ai S.R.I.-ului nu s-au implicat în politică, fiecare în altă tabără.”, afirmă omul de afaceri.

“Demiterea lui Coldea de catre Iohannis pare inevitabilă. Este greu să ai încredere în cineva care tocmai și-a trădat vechii stăpâni.” spune Sorin Ovidiu Vîntu.

Afaceristul consideră că oricât de implicată ar fi Elena Udrea în dosarele de corupție, aceasta nu trebuie linșată, amintind că există o “barieră a rațiunii și bunului simț”.

”Linșajul la care este supusă ar trebui sa aibă o barieră a rațiunii și a bunului simț. Spuneți-le acestor canalii că Udrea este doar o femeie, coruptă, dar totuși femeie, chiar dacă în politică a acționat ca un prădător feroce. S-o lase dracului în pace, căci oricum va face pușcărie. Inclusiv ei trebuie să i se respecte drepturile de ființă umană, dreptul la demnitate.

Nu vă lăsați transformați în animale de animalele care vă conduc.”, concluzionează SOV.

Citește și: VÎNTU aruncă BOMBA: Elena Udrea a fost AMANTA lui Traian Băsescu!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ