LOVITURĂ după LOVITURĂ pentru Elena Udrea. O NOUĂ ACUZAŢIE la adresa fostei şefe PMP

| 06 feb, 11:12

Acuzațiile împotriva Elenei Udrea nu încetează să apară. Un om de afaceri din Călăraşi susţine că aceasta ar fi primit suma de 10 milioane de euro mită pentru a-l scăpa de un dosar penal, informează Antena 3.

Omul de afaceri a comentat, pentru Antena 3, cu privire la un dosar la DIICOT pe care Alina Bica l-ar fi aranjat la ordinele Elenei Udrea. Mai precis, fosta şefă antimafie ar fi ajutat mai mulţi oameni de afaceri libanezi să scape de interdicţiile judiciare şi să poată fugi din ţară, cu toate că au prejudiciat statul cu 30 de milioane de euro.

În august 2012 au fost arestaţi de procurorii DIICOT doi afacerişti libanezi într-un dosar de corupţie. La scurt timp după asta, fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu le-ar fi promis acestora să-i scoată din închisoare şi să le faciliteze fuga din ţară în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Cei doi afacerişti au refuzat, însă consilierul prezidenţial nu a renunţat.

Acesta ar fi intermediat legătura dintre grupul libanez şi Elena Udrea.Întâlnirile dintre Elena Udrea și libanezi se desfășurau în afara țării.

În ultimă instanță afaceriştii libanezi ar fi plătit, nu toată suma, iar unul dintre cei doi oameni de afaceri a reuşit să parăsească ţara în urmă cu un an împreună cu familia, informează Antena 3.

CITEŞTE ŞI Dezvăluiri explozive din JURNALUL SECRET al Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ