Serialul ELENEI UDREA pe Facebook continuă: Nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu

| 05 feb, 15:14

Elena Udrea a făcut noi precizări, prin intermediul paginii sale de Facebook, privind dosarul Microsoft, în care procurorii au cerut încuviințarea urmăririi penale și arestarea preventivă.

Elena Udrea declară, cu privire la faptul că Dinu Pescariu ar fi declarat anchetatorilor în decembrie 2014 că i-ar fi dat 500.000 de euro pentru a interveni în dosarul Microsoft, că deși este „doar un denunț al unui inculpat, este luat de bun”, în timp ce denunțul său despre generalul SRI Florin Coldea nu este considerat serios.

Citesc în presă că Dinu Pescariu ar fi declarat anchetatorilor în decembrie 2014 că mi-ar fi dat 500.000 de euro pentru a interveni în dosarul Microsoft.

Citeşte şi: PROBA că banii din şpaga MICROSFT au ajuns la Elena Udrea. VEZI câţi bani a luat


1) Deşi este doar un denunţ al unui inculpat care rămâne permanent liber în ciuda faptului că este artizanul afacerii Microsoft, el este luat de bun. Denunţul meu despre generalul Coldea nu este considerat serios.
2) Niciodată nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu şi niciodată nu mi-a dat bani, direct sau indirect”,  scris Elena Udrea pe Facebook.

Totodată, fostul ministru confirmă faptul că a fost rugată de către Dinu Pescariu să intervină la Coldea pentru a îi debloca un cont din Elveția.

„3) Este adevărat însă că Dinu Pescariu m-a rugat să intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elveţia, pentru că aflase că un alt inculpat din dosarul Microsoft îşi deblocase contul intr-o situatie similara, după intervenţia avocatului Rareş Dan, apropiat al lui Florian Coldea. Între timp, avocatul respectiv este apărătorul lui Pescariu. Culmea, lucrul acesta l-am amintit chiar eu în denunţul pe care l-am făcut. Înainte să apară declaraţia lui Pescariu...

Cum spunea Tolontan: follow the money. Las presa să afle dacă există sau nu un inculpat în dosarul Microsoft care a avut contul deblocat”, a mai spus Udrea.

Citeşte şi: Dinu Pescariu: Elena Udrea a cerut jumătate de milion de euro să mă scape de dosare

Cu privire la denunțul lui Gabriel Marin, Elena Udrea spune că nu îl cunoaște și nu crede că l-a întâlnit vreodată.

„În ceea ce priveşte speculaţiile din denunţul lui Gabriel Marin împotriva mea (făcut în ianuarie!!!), fac precizarea că nici măcar nu îl cunosc pe acesta şi nu cred că l-am întâlnit în viaţa mea. Deci, nu văd cum poate fi luat în considerare un denunţ al unui om care nici măcar nu mă cunoaşte. Plus că acest domn a tot dat declaraţii în vara trecută şi nu a zis nimic de mine. Apare acum şi face un denunţ în care mă pomeneşte pe mine???”,  a continuat deputatul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ