Oreste Teodorescu, pus la punct de Andreea Pora în direct

| 05 feb, 21:44

Andreea Pora și Oreste Teodorescu au avut, joi seară, un schimb de replici dur la România TV. Totul a început în momentul în care Oreste Teodorescu a vorbit în termeni duri despre Elena Udrea.

Redăm o parte din dialogul purtat de cei doi:

Andreea Pora: Nu vă supărați, dar cădeți în trivialitate. Nu mi se pare corect să vorbiți de doamna Elena Udrea în lipsa ei.

Oreste Teodorescu: ... doamna Elena Udrea este mereu prezentă.

Andreea Pora: Sunt departe de a fi admiratoarea doamnei Udrea, dar nu mi se pare fairplay să vorbiți în acești termeni despre ea.

Oreste Teodorescu: Nu vreau să vorbesc cu dumneavoastră. Pe mine m-a sunat realizatoarea de la România TV.

Andreea Pora: Nici eu nu doresc să am vreun dialog cu dumneavoastră, dar nu mi se pare normal ca un bărbat să coboare nivelul discuției. Mă așteptam la o analiză mai corectă din partea dumneavoastră. Mă așteptam să faceți un comentariu politic și nu unul care să aibă alte conotații.

Oreste Teodorescu: Doamnă... să vă așteptați la așa ceva când veți suna dumneavoastră pe cineva. Deocamdată eu sunt cel care a fost sunat. Mai aveți ceva de adăugat?

Andreea Pora: E dreptul dumneavoastră să coborâți nivelul până la ce nivel vreți.

Adriana Săftoiu, despre prima întrebare a Elenei Udrea: E adevărat ce se spune? Că nu e recunoscător nimănui?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ