MIHAI STURZU: nu am plăcut-o pe Elena Udrea, dar odată cu dezvăluirile sale mi-e foarte dragă

| 05 feb, 17:39

Deputatul PSD Mihai Sturzu a declarat, joi, la B1 TV, că Elena Udrea a început să-i fie foarte dragă, odată cu dezvăluirile pe care le face în dosarul Gala Bute.

"Mie nu mi-a plăcut doamna Udrea niciodată, dar acum mi-e dragă, mi-e foarte dragă. Pentru că spune public lucruri pe care pare că le știe de mult timp și ne răspunde nouă la câteva întrebări edificatoare, cum sunt legăturile între politicieni, servicii, magistrați, jurnaliști. Eu nu le vedeam până acum și acum le văd, datorită doamnei Udrea și sunt foarte fericit. Nu e un cetățean care inventează teorii, a fost omul de bază al președintelui 10 ani de zile”, a spus Sturzu.

"Mă bucur că vorbim în sfârșit de niște lucruri care erau în aer, iar acum le spune doamna Udrea, sper să le spună până la capăt. Sper să fie începutul unui proces de curățenie pe aceste paliere”, a adăugat deputatul PSD.

Elena Udrea a declarat că va susține în plenul Parlamentului un discurs în care va spune tot ce știe despre mai multe persoane care i-au cerut bani.

 

Citeşte şi: VÎNTU aruncă BOMBA: Elena Udrea a fost AMANTA lui Traian Băsescu!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ