CIUTACU, despre scandalul Udrea: DESERTUL așteptat poartă numele de...

| 05 feb, 15:17

Jurnalistul RTV, Victor Ciutacu, punctează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că după dezvăluirile făcute de Elena Udrea nici Florian Coldea, actualul șef al SRI și nici Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, nu ar trebui să doarmă liniștiți.

De asemenea, după arestarea preventivă a Alinei Bica și solicitarea de arestare pe numele Elenei Udrea, Ciutacu crede că ”desertul” ar putea fi reprezentat de o potențială inculpare a lui Traian Băsescu.

”Lupta dintre cele două falange ale sistemului se lasă cu victime. După Bica, luată la aperitiv, pică și Udrea la felul principal. Desertul așteptat (nu știu încă dacă și comandat) poartă numele de Băsescu. Dar, dacă mă ascultați pe mine, în ciuda succesului de etapă, nici Kovesi, nici (mai ales) Coldea n-ar trebui să doarmă liniștiți. Pentru că, după utilizarea lor cu succes în resetarea scenei politice și a mediului de afaceri, vor deveni nefolositori…”, punctează Victor Ciutacu pe Facebook.

Citeşte şi: Ciutacu, asalt de senzație la Udrea, SRI și DNA

În plus, jurnalistul RTV îi solicită Elenei Udrea să prezinte lista promisă cu jurnaliștii și politicienii care i-ar fi cerut bani.

”Elena Udrea, hai cu lista aia, că vin mascații și n-avem timp să ne râdem!”, mai transmite Victor Ciutacu.

„Cândva am spus că „justiţie până la capăt” este un principiu eficient doar dacă este însoţit de adevăr până la capăt.

Mă uit la tv şi mă minunez! Oameni din politică sau presă, care de-a lungul timpului au venit la mine cu diverse solicitări sau care s-au finanţat din banii celor acuzaţi de încălcarea legii, expun teorii despre justiţie, stat de drept, corectitudinea politicienilor etc. De mâine, vă promit serial cu fiecare dintre ei”, a fost anunțul Elenei Udrea de pe pagina sa de Facebook.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ