Detalii terifiante în cazul Caracal. Polițiștii au găsit alte OASE în curtea lui Gheorghe Dincă

| 28 aug, 10:15

Mai multe fragmente osoase au fost descoperite de anchetatori, în curtea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal. Potrivit Realitatea TV, probele găsite urmează să fie expertizate pentru a se stabili dacă sunt de provenineță umană.

Apar detalii șocante în cazul Caracal. Anchetatorii au descoperit mai multe oase în curtea lui Gheorghe Dincă. Acestea urmează să fie expertizate pentru a se stabili dacă sunt de proveniență umană sau animală.

Pe de altă parte, procurorii DIICOT nu exclud varianta ca Gheorghe Dincă să fi avut complici și nici ipoteza mai multor victime. Dacă în ceea ce privește cazul Alexandrei, pentru anchetatori lucrurile sunt clare, în cazul Luizei, se ia în calcul și varianta ca fata să fie în viață. Avocatul familiei susține chiar că soția lui Dincă s-a întâlnit cu Luiza în casa bărbatului.

Dacă până acum anchetatorii au scanat solul, o parte din pereții locuinței și au făcut o serie de săpături, acum se ocupă, în special, de zonele cimentate și zidite.

Procurorii au obținut de la Tribunalul București prelungirea mandatului de percheziție domiciliară cu încă 15 zile.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ