Dialog pe holul Senatului - Haşotti către Moga: Eu când citeam Machiavelli, tu citeai Scufiţa Roşie

| 22 apr, 2014

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, şi social-democratul Nicolae Moga, vicepreşedinte al Senatului, au avut un schimb de replici pe holurile Senatului, marţi, plecând de la un citat din Machiavelli, după ce senatorii PNL au părăsit sala de plen, iar şedinţa a fost suspendată.

Haşotti a părăsit plenul Senatului împreună cu o serie de senatori PNL, fiind urmărit de social-democratul Nicolae Moga,vicepreşedinte al Senatului. Moga a dorit să-i prezinte liderului senatorilor PNL un mesaj scris pe o foaie de hârtie, precizând că este un citat din Niccolo Machiavelli.

"Toate mijloacele sunt bune, necesare şi morale pentru a guverna. În politică primează interesele şi forţa, şi nu considerentele morale", se arăta în textul pe care social-democratul i-l oferea lui Haşotti.

În replică, liderul senatorilor PNL i-a transmis lui Moga de la distanţă: "Eu când citeam Machiavelli, tu citeai Scufiţa Roşie".


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ