Dieta cu pătrunjel: Slăbeşti 4-5 kilograme în câteva zile

| 11 sep, 2014

Pătrunjelul, unul dintre cele mai cunoscute ingrediente alimentare, este folosit, de multe ori ca ornament, ignorându-se beneificiile acestei plante pentru sănătate.

Pe lângă faptul că pătrunjelul conţine de patru ori mai multă vitamina C decât portocala, el ţine sub control tensiunea, fiind un bun stabilizator natural. Odată ajunsă în organism, rădăcina pătrunjelului este un bun reparator al ficatului, un foarte bun stimulent pentru rinichi şi pentru reţinerile de apă. Frunzele şi tulpina de pătrunjel, din care se prepară ceai, ajută la eliminarea pietrelor, scrie incomemagazine.ro.

În plus, pătrunjelul, sub formă de salată, contribuie la reducerea greutăţii corporale în mod sănătos, adică fără a pune în pericol echilibrul de vitamine din organism.

Cum se pregăteşte salata de pătrunjel: este nevoie de frunzele şi codiţele fragede de la şase legături. Totul se toacă mărunt. Se adaugă o cantitate egală de frunze de mentă la fel de mărunt fărămiţate, o lingură de grâu pisat şi înmuiat în apă timp de 30 de minute, o roşie mai mare tăiată cubuleţe şi zeamă de o lămâie.

Această salată se mănâcă pe tot parcursul zilei, de câte ori senzaţia de foame va da târcoale. Se mai poate, de asemenea, consuma:

• la micul dejun o ceaşcă de cafea neagră sau un fruct (portocală, banană, grapefruit, căpşuni sau măr);

• la prânz un piept de pui fiert sau la grătar, după preferinţe, un măr sau o pară;

• iar masa de seară poate fi îmbogăţită cu un ou fiert, un morcov ras şi un un măr.

Regimul trebuie urmat timp de o săptămână pentru a slăbi 4-5 kilograme. Se beau cel puţin 2 litri de lichide (apă, ceai neândulcit). Se recomandă evitarea sucurilor.

Tag-uri: dieta, patrunjel, slabire
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ