DIICOT acuză UDMR de terorism. PRIMA REACŢIE

| 17 dec, 2014

Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, a declarat, miercuri, că i se pare incredibil că procurorii DIICOT au început urmărirea penală in rem pentru amenințare în baza legii pentru prevenirea terorismului.

"Nu ştiu cine şi pe cine a ameninţat. Noi când desfăşurăm o activitate politică spunem foarte clar şi pe faţă ce vrem, care sunt scopurile noastre şi pur şi simplu nu pot să-mi dau seama la ce se gândeşte DIICOT. Să sperăm că o să ne trimită o scrisoare, o să-şi formuleze punctul de vedere şi o să vedem despre ce este vorba. Dar aşa ceva nu s-a întâmplat de 25 ani, să fim acuzaţi de aceste acte. Sper că este o glumă, dar în Ajunul Crăciunului nu prea se fac glume de acest fel. (...) Nu ştim despre ce declaraţie este vorba, poate este vorba că avem congresul la o săptămână după Paştele ortodox, poate asta e ameninţare? Nu ştim. Să spună DIICOT despre ce este vorba, dar mi se pare totuşi incredibil că am ajuns aici, în 2014", a declarat Kovacs Peter, scrie Agerpres.

"Începând din 1990, România, din păcate, a fost plină de politicieni naţionalişti, care au atacat UDMR sau au atacat politicienii UDMR în diferite forme şi pentru diferite fapte imaginare. Ni s-a spus că vrem să rupem Transilvania, ca şi parte a României, sau să facem o gaură în mijlocul României şi să avem o Secuime independentă, am fost atacaţi cu tot felul de prostii timp de 25 ani. Eu cred că UDMR şi-a arătat loialitatea faţă de România, şi-a arătat loialitatea faţă de cei care ne-au trimis în funcţii politice, totodată", a mai spus Kovacs Peter.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2014
dorina
udmr
Mai ...bacsi,daca ne crezi prosti,ai ghinion.Afla de la mine,ca daca explodeaza mamaliga,arde al naibii!!Statzi blanzi ,si nu umblati cu ,,prostioare,,.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ