Directorul CNADNR: Autostrada Sibiu-Piteşti se va face, dar trebuie refăcut studiul de fezabilitate

| 19 dec, 2013

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga, a afirmat, joi, în judeţul Alba, că autostrada Sibiu-Piteşti se va face începând din 2017-2018, urmând să fie refăcut mai întâi studiul de fezabilitate.

"Sibiu-Piteşti se va face. Întâi se va face Studiul de Fezabilitate, după aceea se va face autostrada. Studiul de fezabilitate se va reface deoarece fostul studiu de Fezabilitate nu a corespuns pretenţiilor Uniunii Europene. (...). Urmează să finalizăm studiul de fezabilitate undeva în jurul anului 2017. (...). Costurile sunt foarte mari, dar se va face", a declarat directorul general al CNADNR, conform Agerpres.

El a spus că construcţia propriu - zisă va începe după terminarea Studiului de Fezabilitate, undeva în 2017-2018. 'Dacă la început de an (2017 n.r.) finalizăm studiul de sezabilitate, în acelaşi an se declanşează procedura de achiziţie publică pentru constructor', a menţionat reprezentantul CNADNR.

Narcis Neaga, care a participat joi la inaugurarea unor tronsoane ale autostrăzii Orăştie-Sibiu, a anunţat că luni, 23 decembrie, va fi inaugurat şi un sector din autostrada Lugoj-Deva.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ