Dispare o companie de telefonie mobilă. Ce se întâmplă cu abonaţii

| 14 aug, 2014

Companiile Cosmote România şi Romelecom vor furniza începând de luna viitoare servicii sub brandul Telekom România, iar cele două companii au început procesul de rebranding al reţelei de magazine, informează ECONOMICA.net.

Am intrat în fostul magazin Romtelecom de pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti şi am văzut cum vor arăta toate magazinele care se vor numi “T”, brandul pe care îl foloseşte Deutsche Telekom, acţionarul Romtelecom şi Cosmote România, la nivel de grup.

Designul este unul destul de simplu şi sobru, iar în magazin există un număr mare de ecrane pe care rulează conţinut multimedia.

În loc de Cosmote, aşa cum ne-am obişnuit până acum, serviciile de comunicaţii mobile vor conţine sintagma TELEKOM ROMÂNIA MOBIL, iar serviciile de comunicaţii fixe le vom putea regăsi, în loc de Romtelecom, sub denumirea de TELEKOM ROMÂNIA FIX.

Citeşte continuarea pe ECONOMICA.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ