DISPOZITIVUL CONFUNDAT cu o grenadă găsit într-o bancă din Lugoj aparţine unei firme de depanări de calculatoare

| 23 noi, 20:31

Poliţia Timiş efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum a ajuns un obiect confundat cu o "grenadă" într-o instituţie bancară din Lugoj, a declarat, luni, Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş, transmite Agerpres.

"În urma intervenţiei, specialiştii au stabilit că este un dispozitiv din cauciuc folosit la depanarea calculatoarelor şi a multifuncţionalelor. Totodată, în urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că în cursul zilei de astăzi, o firmă specializată a efectuat astfel de lucrări la aparatura informatică din interiorul unităţii bancare", a afirmat Drăghicioiu. 

Cel care a sesizat obiectul şi a anunţat iniţial Serviciul unic de urgenţă 112 a fost agentul de pază al băncii. 

'S-au luat toate măsurile specifice de protecţie în aceste cazuri, în care există alertă cu obiecte pirotehnice, întrucât agentul de pază a sesizat că este vorba despre un obiect care seamănă cu o grenadă. Echipa pirotehnică s-a deplasat la faţa locului, au fost evacuate toate persoanele din clădire şi a fost blocată circulaţia în zonă. După ce s-a constatat că nu există niciun pericol, lucrurile au revenit la normal', au declarat surse ale poliţiei. 

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" al judeţului Timiş au fost alertate luni, în legătură cu un obiect care părea a fi o grenadă şi care era amplasat în sediul unei bănci din Lugoj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ