În sfârşit. GABRIEL OPREA va face primele declaraţii după accident

| 26 oct, 09:53

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, va face o declaraţie de presă la ora11.00.

Declaraţia de presă va fi făcută la sediul MAI.

Ministerul de Interne a transmis ieri un comunicat în care a menţionat că, potrivit legii, „reprezentanții săi, inclusiv ministrul afacerilor interne nu pot face declarații publice sau prezenta detalii până la finalizarea anchetei”.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis, la data de 20 octombrie a.c., o anchetă în care se fac cercetări privind cauzele și împrejurările producerii accidentului. Potrivit prevederilor Codului de Procedură Penală, privind Competenţa Procurorului, procurorul conduce şi controlează nemijlocit activitatea de urmărire penală a poliţiei judiciare şi a organelor de cercetare penală speciale, prevăzute de lege. Conform prevederilor legale, MAI şi reprezentanții săi, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declarații publice sau prezenta detalii pe acest subiect înainte de finalizarea anchetei.

Citeşte şi: Parchetul a făcut anunţul: dosar pentru UCIDERE DIN CULPĂ în cazul poliţistului mort

Ministerul Afacerilor Interne respectă întocmai prevederile legale și acordă sprijin activ tuturor instituţiilor abilitate să soluţioneze această cauză”, se arăta în comunicatul MAI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ