Declaraţie ŞOCANTĂ a unui vicepreşedinte UNPR, în cazul poliţistului care a murit

| 26 oct, 10:05

Deputatul UNPR de Timiş, Ion Răducanu, vicepreşedintele al partidului la nivel naţional şi vicepreşedinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, a făcut o declaraţie şocantă în cazul poliţistului care a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp ce îi croia drum prin capitală vicepremierului Gabriel Oprea. Subalternul lui Oprea crede că vinovaţii pentru tragedie sunt fie cei care au făcut groapa, fie poliţistul însuşi, neatent la drum.

Într-un interviu pentru Adevărul, parlamentarul a spus:

„Te duci pe stradă, eşti în echipa lu' ăsta şi îţi cade o piatră în cap. Aşa şi cu groapa. E vinovat ăla care a făcut groapa. Şi ăsta care a circulat era cu gândul la serviciu sau unde era cu gândul, de a căzut în groapă? Dumneata poţi să cazi în groapă mergând cu maşina pe stradă? Poţi să cazi, dacă nu eşti atent. Toţi murim mai devreme sau mai târziu!"

Citeşte şi: În sfârşit. GABRIEL OPREA va face primele declaraţii după accident

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ