DNA: Fostă angajată a ANL trimisă în judecată pentru şase infracţiuni de trafic de influenţă

| 06 oct, 17:03

Marilena Nicola, fostă angajată a Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), a fost trimisă în judecată de procurorii Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul DNA pentru săvârşirea a şase infracţiuni de trafic de influenţă.

Faptele reţinute în sarcina inculpatei, care a lucrat ca referent în cadrul ANL, au fost comise între anii 2011 şi 2013, potrivit unui comunicat al DNA. 

"În perioada 2011-2013, inculpata Nicola Marilena, prezentându-se cu funcţia de secretar al directorului Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, a pretins de la un număr de cinci persoane suma totală de 8.200 de euro şi a primit efectiv sumele de 6.700 de euro şi 6.500 de lei, în schimbul intervenţiilor pe lângă funcţionarii decidenţi cu privire la aprobarea cererilor de atribuire locuinţe în Bucureşti", se arată în comunicat. 

De asemenea, în cursul anului 2013 inculpata a promis unui om de afaceri că va interveni pe lângă patronul unei firme de construcţii, care avea în derulare proiecte importante în colaborare cu ANL, pentru a-l determina să cumpere o cantitate mare de materiale de construcţii de la societatea administrată În acest context, Marilena Nicola a pretins şi a primit suma de 12.000 euro. 

După finalizarea rechizitoriului, dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 ian, 00:32
Marian
vreo PSDista? pai si cand o baga la inchisoare?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ