DOCUMENT INCENDIAR: Denunţul făcut de Dorin Cocoş. Pe cine îngroapă

| 23 feb, 15:36

Dorin Cocoş a scris în denunţul său că Vasile Blaga i-a cerut trei milioane de euro mită. Mai mult, fostul soţ al Elenei Udrea susţine că a depus mai multe tranşe de bani, care ajung la 600.000 de euro, la sediul PDL din Modrogan.

Citeşte şi: Dorin Cocoş va fi plasat în arest la domiciliu. Pinalti rămâne după gratii

Dorin Cocoş le-a explicat procurorilor ce a făcut cu banii primiţi de la Dinu Pescariu şi cum a finanţat campania PDL pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

"Într-o discuţie cu Vasile Blaga mi s-a comunicat că trebuie să plătesc contravaloarea produselor din lista menţionată precizându-mi că suma ajunge la 3 milioane de euro. (...) 600.000 de euro i-am depus în tranşe la sediul PDL din Modrogan, la solicitarea domnului Vasile Blaga. Precizez că domnul Vasile Blaga era la acel moment secretar general al partidului şi şeful campaniei electorale. Banii i-am remis fără a primi vreo chitanţă în acest sens”, a scris Dorin Cocoş, în denunţul său, potrivit România TV.

Citeşte şi: Vasile Blaga, PRIMA reacţie după ce a fost denunţat de Dorin Cocoş. Ce spune despre mita pe care ar fi primit-o

Mai mult, Dorin Cocoş susţine că i-a cerut bani lui Dinu Pescariu să efectueze următoarele plăţi:
Un avans de 500.000 de euro către o firmă chinezească, Shanzen, pentru următoarele produse:
- 300.000 de geci
- 1.000.000 de pixuri
- 300.000 de umbrele
- 300.000 de fesuri
- 300.000 de fulare
- 1.000.000 de brichete


Dorin Cocoş şi-a denunţat fosta soţie, pe Elena Udrea:

„Din banii primiţi în cont de la Dinu Pescariu am achiziţionat pe persoană fizică împreună cu fosta mea soţie, Udrea Elena 1/2 din Hotelul Griviţa având fiecare în proprietate 1/4 chiar şi azi. Precizez că Elena Udrea Gabriela cunoştea despre demersurile făcute de mine în vederea delurării contractului de licenţiere Microsoft şi despre banii primiţi şi aşa cum am spus mi-a acordat sprijinul ei în Guvern. Despre acest lucru ştia şi Vasile Blaga care a susţinut derularea contractului”.

Citeşte şi: Victor Ponta: PSD votează pentru arestarea Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 15:54
Dan Slugarescu
mandri ca suntem romani si ortodocsi...
interesant:Cocosul canta...
se vor turna intre ei atata timp cat vor primi reduceri de pedepse
cand pedeapsa va fi suficient de mica,vor face putintica puscarie
banii,mare parte din ei dositi,vor fi folositi ulterior pentru vacantele din Dubai

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ