Dodon, reacție VIOLENTĂ după ce România l-a interzis pe Dmitri Rogozin: Ei vor conflict, vor RĂZBOI AICI

| 28 iul, 17:20

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, face acuzații grave la adresa României, după ce vicepremierului rus Dmitri Rogozin i-a fost interzisă survolarea spațiului aerian românesc în drum spre Moldova.

”Ei vor conflict, vor război aici. Majoritatea parlamentară de la Chișinău s-a implicat în acest joc geopolitic murdar care nu are nicio legătură cu interesele Moldovei. E o majoritare unionistă, pro-NATO. Le spun că totul se schimbă, totul e trecător. Acum suferă moldovenii, oamenii simpli, și aici, și în Rusia. Blocarea zborului spre Chișinău, e treaba internă a României. Am vorbit cu domnul Rogozin. În avion erau sute de moldoveni, cu copii mici, care veneau acasă. De ce ați făcut asta? De ce ați ținut în aer sute de cetățeni ai Moldoveni, copii mici, care plângeau 3-4 ore în avion, nu știau ce se întâmplă. Cum se explică că cetățenii altui stat, românii, unioniștii, deputa din România, blochează aeroportul din Chișinău? Cum ar fi dacă un deputat rus ar face asta? ”, a spus Igor Dodon.

Tag-uri: Dodon
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ