Doi hoţi beţi au revenit de trei ori într-o casă pentru a fura vin, pentru că spărgeau damigenele

| 14 ian, 10:56

Doi bărbaţi în stare ebrietate au revenit de trei ori într-o locuinţă pentru a fura băutură, aceştia fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, remis, joi, potrivit Agerpres.

Iniţial, aceştia l-au bătut pe proprietar şi i-au furat un recipient de sticlă cu vin, după care s-au întors de două ori la locuinţa persoanei vătămate pentru că de fiecare dată au spart damigenele pe drum.

"În noaptea de 6/7 ianuarie, în jurul orelor 2,00, inculpaţii, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au deplasat la locuinţa persoanei vătămate Opriş B. Ştefan, au pătruns în interior prin forţarea uşii de acces, i-au aplicat amândoi mai multe lovituri în zona feţei, cauzându-i leziuni ce necesită 5-6 zile de îngrijiri medicale şi au sustras un bidon din sticlă conţinând circa 25 de litri de vin. Din cauza loviturilor aplicate şi a stării de ebrietate în care se găsea, persoana vătămată şi-a pierdut cunoştinţa şi şi-a revenit doar a doua zi dimineaţa. Inculpaţii au intenţionat să se deplaseze la martorul Grebenar Marius şi să consume la locuinţa acestuia alcoolul sustras, dar pe drum au spart bidonul din sticlă. Din acest motiv, inculpaţii s-au întors la locuinţa persoanei vătămate şi au mai sustras un bidon din sticlă conţinând cantitatea de 50 de litri de vin. Pe drum spre locuinţa martorului, inculpaţii au spart din nou bidonul din sticlă. Inculpaţii au revenit pentru a treia oară la locuinţa persoanei vătămate şi au sustras încă un bidon din sticlă conţinând cantitatea de 50 de litri de vin", se arată în comunicatul menţionat. 

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou au solicitat arestarea preventivă a inculpaţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ