Jefuit după ce a fost rănit grav în incendiul de la Colectiv

| 03 noi, 21:48

Locuinta uneia dintre victimele incendiului din clubul Colectiv a fost sparta de hoti, acestia profitand de faptul ca proprietarul nu este acasa, acesta fiind internat in stare grava la spital.

Anuntul a fost facut de Daniel Buzdugan pe contul sau de Facebook, acesta precizand ca victima este chiar bodyguardul clubului. Cu doua zile mai devreme, unul dintre vecinii tanarului a facut un anunt pe Facebook in care i-a dat acestuia numele complet, dar si blocul si cartierul in care locuieste.

"Ce soarta pentru Florin Cristian Popescu, bodyguardul care se zbate intre viata si moarte dupa incendiul din clubul Colectiv! Hotii au profitat de faptul ca acesta se afla intre viata si moarte si au intrat in casa acestuia, sa-i fure toate bunurile. Anuntul a fost facut de o vecina de-a tanarului, precizand ca Politia a ajuns la fata locului," a scris Buzdugan pe Facebook.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ