Doi români au intrat topul milionarilor! Facebook a cumpărat compania fondată de ei cu 400 de milioane dolari

| 03 iul, 2014

Facebook a cumpărat LiveRail, anunţă Techcrunch, citând surse din piaţă. Compania se ocupă cu publicitatea video a fost înfiinţată în 2007 de Mark Trefgarne, CEO al companiei, şi de românii Andrei Dunca şi Sergiu Biriş care sunt şi co-fondatori Trilulilu.ro.

Facebook ar fi cumparat cu 400 de milioane de dolari compania LiveRail care detine o cota importanta la nivel mondial privind tehnologia de video advertising pe Internet, conform Techcrunch citand surse din piata.

Prin aceasta achizitie, Facebook urmareste sa ocupe o pozitie mai importanta pe piata de pubicitate video si de anunturi pe internet, LiveRail avand 150 de milioane de unici in SUA si 2,4 miliarde de ad-uri in format video.

Printre clientii majori carora compania le livreaza publicitate se numara Major League Baseball, ABC Family, A & E Networks, Gannett si Dailymotion.

Una din partile cele mai interesante ale LiveRail o reprezinta platforma de licitare in timp real si de evaluare care poate deschide dinamic inventarul de anunturi video de pe site-urile cu care colaboreaza pentru a gasi cele mai bune oportunitati clientilor, scrie Hotnews.

Citeşte mai mult pe Economica.net.
Tag-uri: facebook, Live Rail
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ