DOLIU în sportul românesc. Un mare campion a murit

| 09 apr, 14:51

Victor Băldescu, campion naţional la viteză în coastă şi cunoscut pilot în Campionatul Naţional de Raliuri, a murit în cursul nopţii de miercuri spre joi, în urma unui accident vascular cerebral, informează romaniatv.net.

Victor Băldescu avea 63 de ani, iar la începutul acestei săptămâni a suferit o intervenţie chirurgicală, asociată unor probleme de circulaţie sangvină. În noaptea de miercuri spre joi, Băldescu, fost campion naţional la viteză în coastă, în 2006, şi cunoscut pilot din Campionatul Naţional de Raliuri, a suferit însă un atac cerebral, în urma căruia a încetat din viaţă.

Victor Băldescu a concurat şi în 2014 în Campionatul Naţional de Raliuri, încheind pe locul 2 la clasa 11.

În anul 2011, Victor Băldescu avea o avere estimată la 7-8 milioane euro, el figurând în topul Forbes 500 miliardari. El locuia în Constanţa şi era unul dintre cei mai mari administratori de plaje din România.

Tot în acest an, la începutul lunii februarie, a murit un alt nume mare al automobilismului românesc, copilotul Adrian Berghea, fost campion naţional de raliuri.

 

 

 

 

Tag-uri: Victor Băldescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ