Dragnea: Furtul drapelului naţional, pedepsit cu maxima duritate prevăzută în lege

| 30 noi, 21:29

Furtul drapelului naţional este o faptă ce trebuie pedepsită cu maxima duritate prevăzută în lege, a declarat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după o întrevedere cu reprezentanţi ai Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război.

'Eu sper ca instituţiile statului abilitate şi care au competenţe în domeniu să găsească făptaşul sau făptaşii. Aceasta este o faptă ce trebuie pedepsită cu maxima duritate prevăzută în lege, pentru ca nimeni în această ţară să nu mai îndrăznească să batjocorească drapelul nostru naţional. Poate vor înţelege până la urmă că avem o singură ţară, care se numeşte România, indiferent de naţionalitate', a spus Dragnea întrebat de jurnalişti referitor la faptul că luni dimineaţa, la Sfântul Gheorghe, a fost furat drapelul de pe Monumentul ostaşului necunoscut. 

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, Marin Dragnea, a spus, la rândul său, că gestul de la Sfântu Gheorghe constituie 'o mârşăvie'. 

'Dacă aş fi Vlad Ţepeş i-aş trage în ţeapă', a răspuns preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război întrebat cum ar trebui să plătească cei care au furat drapelul dacă vor fi prinşi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ