Liviu Dragnea: Gabriela Firea poate fi o variantă foarte bună la Primăria Capitalei

| 02 dec, 09:06

Preşedintele PSD a spus, marţi seara, la România TV că social-democraţii nu au nominalizat-o încă pe Gabriela Firea ca fiind candidatul PSD la Primăria Capitalei. Acesta a precizat că şefa PSD Ilfov "poate fi însă o variantă foarte bună."

Întrebat dacă Gabriela Firea este numele PSD pentru Primăria Capitalei, Liviu Dragnea a precizat că "încă nu, dar Gabi Firea poate fi o variantă foarte bună".

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea ar fi candidatul social-democrat la Primăria generală a Capitalei la alegerile locale din 2016, potrivit unor surse citate de România TV. Gabriela Firea este şefa filialei PSD Ilfov, iar candidatura ei vine în contextul în care niciun alt partid politic nu are un candidat real.

Citește și:  Gabriela Firea, în sondajul PSD pentru Primăria Capitalei

Potrivit unor informații apărute în presă, vicepreședintele PSD Gabriela Firea s-ar afla în topul unui sondaj preliminar pentru Primăria Capitalei.

Totodată, şeful PSD a vorbit şi despre modernizarea partidului şi promovarea unor candidaţi tineri la alegerile din 2016.

"Noi am început, de câteva luni, un program serios de modernizare a partidului. Avem un cod de integritate care e în dezbatere şi săptămâna viitoare, probabil că va fi adoptat definitiv, şi care ne va ajuta să schimbăm profilul moral al partidului. De asemenea, lista de candidati cu care vom veni în faţa românilor şi la alegerile locale şi parlamentare va avea multe figuri noi. Vorbim de foarte mulţi tineri: consilieri locali, judeţeni, chiar şi primari, dar şi foarte multe femei", a adăugat liderul social-democrat.

În plus, şeful PSD a precizat că oamenii cu experienţă, notorietate îşi vor avea locul lor în partid", dar partidul trebuie să se orienteze şi pe "pregătirea noii generaţii de lideri".

"Eu sunt foarte atent şi am insistat tot timpul să existe o punte între generaţii. Nu am fost niciodată de acord cu unele atitudini sau politici ale foştilor colegi de-ai mei care au spus "ce a fost până acum a fost rău, aruncăm şi venim doar cu tineri". Noi susţinem tinerii, dar nu poţi, tot timpul, spune că aici este zero şi de aici plecăm. (...) Oamenii cu experienţă, notorietate îşi vor avea locul lor în partid, dar este vorba şi desopre pregătirea noii generaţii de lideri. Noi nu putem sa nu ţinem pasul cu mersul societăţii", a declarat Liviu Dragnea.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ