Dragnea îl acuză pe Cioloş că "minte cu neruşinare": "Nici măcar la cifra de afaceri Teleroman nu este pe ultimul loc"

| 06 dec, 13:05

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat, marţi, pe premierul Dacian Cioloş că "minte cu neruşinare" în contextul afirmaţiilor făcute cu privire la nivelul sărăciei din judeţul Teleorman. "Am luat date chiar de la guvernul Cioloş: pe primul loc la asiataţi social este judeţul Dolj, nu Teleorman. Nici la persoane cu dizabilităţi Teleormanul nu este pe primul loc, ci Prahova", a precizat Dragnea.

"Iniţial n-am vrut să răspund la o astfel de abordare mizerabilă din partea unui premier în funcţie. Ca să fii premier şi să jigneşti locuitorii dintr-un judeţ, o parte din ţara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred că nu s-a mai întâmplat vreodată în lume şi nu s-a mai întâmplat vreodată în România. Aşa cum se dă tehnocrat, m-aş fi aşteptat ca domnul Cioloş să spună adevărul. Eu nu cred că domnul Cioloş are habar ce înseamnă asistaţi social. Şi cei de la PNL merg pe această idee, că în Teleorman sunt cei mai mulţi asistaţi social. Am luat date chiar de la guvernul Cioloş: pe primul loc la asiataţi social este judeţul Dolj, nu Teleorman", a declarat Dragnea la Adevărul Live.

 

Dragnea a ţinut să precizeze că "nici la persoane cu dizabilităţi Teleormanul nu este pe primul loc, ci Prahova".

"Ce ar trebui să facem noi în viziunea lui Cioloş şi a celor de la PNL cu persoanele cu dizabilităţi.? Ei spun aşa: nu trebuie să votaţi PSD pentru că ei au în judeţe respective multe persoane cu dizabilităţi. Să-i omorâm?", a mai spus Dragnea.

La menţiunea moderatorului că premierul se referea la cei care iau bani de la stat şi nu muncesc, Dragnea a replicat: "Dumneavostră traduceţi din română în română? Noi vorbim de un om care minte cu neruşinare. Nici măcar la cifra de afaceri Teleroman nu este pe ultimul loc. Nici la cel mai mic salariu, nici la cel mai mic venit pe cap de locuitor".

Mai mult, liderul PSD a avertizat că va spune mai multe lucruri după alegerile parlamentare.

"Sunt profund dezamăgit de modul în care se comportă Cioloş acum. O să spun mai multe lucruri după alageri, pentru că nu vreau să le folosesc anumite informaţii pe care le am în campania electorală", a spus Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ