Dragnea: Noi nu vrem ca PNL să iasă de la guvernare, dar dacă ei vor să iasă, e bine să o spună

| 12 feb, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea afirmă că, deşi social-democraţii nu doresc ieşirea PNL de la guvernare, în situaţia în care liberalii ar lua în calcul această variantă, ar trebui să o spună clar fiindcă, la nivelul Guvernului, se înregistrează 'o stare care nu ajută funcţionarea ministerelor'.

'Dacă vor să iasă, e bine să o spună pentru că suntem în februarie, este un an întreg în faţă şi sunt măsuri serioase care trebuie adoptate în perioada următoare. Noi nu vrem să iasă de la guvernare, Doamne fereşte! Dar totuşi avem o săptămână aproape în care sunt câteva ministere în care nu funcţionează lucrurile. Gândiţi-vă la Finanţe, oamenii de acolo nu ştiu cine va fi. Azi, la şedinţa de guvern, va fi domnul Chiţoiu. (...) Gândiţi-vă la Economie, unde domnul Gerea este demisionar, la Sănătate la fel. E o stare care nu ajută funcţionarea ministerelor respective', a declarat acesta miercuri dimineaţă, la Intercontinental.

Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că, în cazul miniştrilor liberali care urmează a fi înlocuiţi în funcţie prin decizia PNL, până la acest moment, nu au fost oficializate demisiile acestora, motiv pentru care ministerele nu sunt conduse prin interimat până la reglementarea situaţiei. 'Nu s-a înregistrat nicio demisie. Au anunţat acei oameni că îşi dau demisia, dar demisiile nu au fost operaţionate, oficializate', a precizat Dragnea.

Totodată, acesta a explicat că din partea PSD 'nu este nicio tensiune', însă în ceea ce priveşte şansa ajungerii la un consens, Liviu Dragnea a spus că nu mai este 'la fel de încrezător'.

Tag-uri: liviu dragnea, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ