Dragnea: PSD nu își asumă scrisoarea lui Codrin Ștefănescu, nu mai permit nimănui să vorbească în numele partidului

| 08 feb, 23:36

Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că partidul pe care îl conduce nu își asumă scrisoarea dată publicității de Codrin Ștefănescu, subliniind că nu mai permite ''nimănui'' să vorbească în numele PSD.

"PSD nu își asumă scrisoarea domnului Codrin Ștefănescu și domnul Codrin Ștefănescu ar trebui, de aici înainte, să se consulte cu conducerea partidului, pentru că decizia mea este foarte clară, nu mai permit nimănui să iasă să vorbească în numele partidului. Sunt prea mulți vorbitori care vorbesc în numele unui partid cu care nu te poți juca chiar atât de simplu", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că se referă și la tensiunile din PSD București, iar aceste lucruri vor fi discutate în ședința Comitetului Executiv care va avea loc marți.

"Organizațiile din toată țara, nu numai de la PSD, de la toate partidele, sunt preocupate acum să înceapă organizarea serioasă pentru alegeri, structurile electorale. Începem un proces destul de transparent, destul de mare de construire a listelor de candidaturi, încep discuții serioase cu cetățenii, iar în București nu avem nevoie de așa ceva. (...) Se vorbea de mitinguri împotriva unor colegi. Așa ceva nu este permis, dincolo de faptul că nu este permis în codul nostru de etică și conduită. Nu este permis să faci ceva împotriva unui coleg de o asemenea dimensiune. Mâine (n.r. marți), la Comitetul Executiv vom lua niște decizii importante pentru partid, pentru organizația PSD București, niște decizii foarte ferme", a precizat Dragnea.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a afirmat luni că premierul Dacian Cioloș ar trebui să comunice public temele discutate în ședința informală de Guvern desfășurată sâmbătă la Vila Lac și, totodată, dacă are în plan să sancționeze anumiți miniștri care prin declarațiile făcute au "ofensat" românii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ