SUSPICIUNI de fraudă cu fonduri europene în cazul a peste 10% dintre beneficiari, pe cadrul financiar 2007-2013

| 29 feb, 16:17

În cazul unui procent de peste 10% dintre beneficiarii de fonduri europene există suspiciuni de fraudă, pe cadrul financiar 2007 - 2013, dar o situaţie exactă va fi cunoscută în aprilie, a declarat, luni, Aura Răducu, ministrul Fondurilor Europene, la Palatul Parlamentului, transmite Agerpres.

"Există un număr de proiecte cu nereguli în principal în domeniul transporturilor, dar există şi în alte domenii pe resurse umane, proiecte analizate cu nereguli sau suspiciuni de nereguli care sunt în analiză la diverse instituţii abilitate să verifice aceste proiecte. Vom şti detalii privind sumele sau situaţia lor în a doua jumătate a lunii aprilie. Este vorba despre proiecte în desfăşurare sau nefinalizate", a spus Răducu. 

Ea a precizat că fondurile europene reprezintă 15% - 20% din totalul investiţiilor naţionale. 

"Fondurile europene reprezintă numai 15% din totalul investiţiilor naţionale, din analizele făcute cu toate băncile, FMI. Deci trebuie să avem grijă de tot pachetul investiţional al ţării. 15-20% să zic, dar 80% unde sunt? Nu este niciun site care să arate care sunt proiectele naţionale de investiţii. Noi încercăm să avem transparenţă, peste tot aveţi listă de proiecte, cât a finanţat fiecare proiect, al cui este etc. Pentru proiectele naţionale nu avem niciun fel de transparenţă", a mai afirmat ministrul Fondurilor Europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 feb, 21:22
sorin
De ce suntem vazuti peste tot!
De ce suntem vazuti peste tot! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce! Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ