Dragnea: Salariile medicilor militari vor fi aliniate la nivelul celor ale medicilor civili

| 19 mai, 16:45

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Bacău, că salariile medicilor militari vor fi aliniate la nivelul celor ale medicilor civili, o dată cu intrarea în vigoare a Legii salarizării unice în sistemul bugetar.

'Era incorect ca un medic civil să primească salariu mare, ceea ce e firesc, iar medicii militari să nu beneficieze de același salariu. Deci ... vor avea aceeași salarizare', a afirmat Dragnea.

Potrivit acestuia, salariile medicilor vor crește 'în totalitate' de la 1 ianuarie 2018.

'Spre deosebire de alte categorii sociale la care creșterile vor fi graduale, în următorii ani, creșterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018 în totalitate', a precizat liderul PSD.

Acesta a mai subliniat că Legea salarizării unice va fi adoptată 'într-un termen cât mai rezonabil pentru a ajunge la președinte la promulgare în așa fel încât la 1 iulie să intre în vigoare'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ