Dragnea: Suntem nemulţumiţi de prestaţia miniştrilor Mediului şi Fondurilor Europene

| 19 feb, 21:07

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat nemulţumit vineri vizavi de prestaţia miniştrilor de la Mediu şi Fonduri Europene, adăugând că îl consideră încă pe premierul Dacian Cioloş un om de bună-credinţă, animat de bune intenţii, transmite Agerpres.

"În ansamblu, nu pot spune că sunt mulţumit. M-am tot gândit în cel puţin ultimele două săptămâni. Pe premierul Cioloş îl consider deocamdată sau încă un om de bună-credinţă, animat de bune intenţii, totuşi un om bine pregătit. Sigur şi-a făcut cabinetul în grabă. Dar am fost acum la Bruxelles şi am mai vorbit cu nişte cetăţeni de acolo - totuşi sunt nişte cetăţeni şi cetăţene care au ajuns ministru, care erau prin acele direcţii în eşalonul 3, 4. (...) Şi se vede ca şi prestaţie", a afirmat Dragnea la DC New live, întrebat dacă este mulţumit de prestaţia Guvernului Cioloş. 

El a adăugat că, de ceva timp, există nemulţumiri în privinţa Mediului şi Fondurilor Europene. 

"Noi avem ceva nemulţumiri de ceva timp privind prestaţia ministrului de la Mediu şi ministrului de la fonduri europene. La fonduri europene avem o foarte mare problemă, pentru că nu reuşesc să lanseze ghidurile de programe, pentru că stau de foarte mult timp să încropească, să construiască un sistem informatic. (...) Ministerele nu reuşesc să lanseze ghidurile pentru că de la Fondurile Europene sunt blocaţi ca să realizeze nu ştiu ce sistem informatic. Şi se pierde foarte mult timp", a argumentat preşedintele PSD, care a susţinut că "vor fi bani care vor fi pierduţi". 

Întrebat cum lucrează cu premierul, Liviu Dragnea a arătat că a luat mai demult o decizie "foarte sănătoasă" - de a spune lucrurile public. "Este cel mai simplu pentru că, dacă te întâlneşti cu un om şi într-o discuţie privată sau informală nepublică stabileşti ceva, n-ai garanţia că se întâmplă sau nu ai garanţia că se recunoaşte ceva", a completat el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ