DRAGOŞ TUDORACHE, nominalizat OFICIAL pentru funcţia de MINISTRU de INTERNE al României

| 06 sep, 10:43

Premierul Dacian Cioloş l-a nominalizat în fruntea Ministerului de Interne pe Dragoş Tudorache, actualul şef al cancelariei primului ministru.

"Vreau să vă anunţ că am analizat zilele acestea situaţia de la MAI (...). Tobă este un profesionist, sper să îşi clarifice cât mai repede situaţia (...). Dată fiind situaţia, am analizat într-o primă fază şi un interimat. Am hotărât să nu merg cu un interimat (...). O să merg cu o propunere definitivă. (...) Am hotărât să merg cu un civil. (...) N-am avut prea multe de ales, pentru că e greu să convingi pe cineva din afară să vină pentru patru luni. (...) Îl propun pe Dragoş Tudorache, şeful de Cancelarie de la Guvern", a anunţat premierul Dacian Cioloş într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

În vârstă de 40 de ani, Dragoş Ioan Tudorache, şeful Cancelariei primului-ministru şi mâna dreaptă a premierului Cioloş, a fost judecator la Galati, în perioada 1997-2002.

A lucrat ulterior pentru Organizatia Natiunilor Unite în Kosovo, apoi la Comisia Europeană, in cadrul Directiei Generale pentru Afaceri Interne, în unitatea care se ocupa de Schengen.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ