Dumitru Pelican, atac la adresa lui Tăriceanu: Prea multă dragoste de sine, cu acest narcisism nu poţi construi nimic

| 21 mar, 18:59

Dumitru Pelican, fost lider al senatorilor ALDE, a lansat un atac la adresa copreședintelui formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu, după excluderea acestuia din partid, informeazăștiripesurse.ro.

”Pentru că suntem în Senat, propun să reaşezăm un adevăr în drepturi. Am anunţat de joi la cei doi consilieri ai domnului Tăriceanu demisia din ALDE şi le-am transmis textual: prea multă dragoste de sine, cu acest narcisism nu poţi construi nimic. Am făcut acest lucru, după şedinţa de joi. Astăzi constat cu câtă laşitate s-au întrunit să-mi spună că m-au demis. Îmi anunţasem demisia din ALDE de joi şi urma, în plen, să-mi dau demisia din ALDE şi din calitatea de lider de grup, funcţie dorită de domnul Tăriceanu şi alţi colegi ai domniei sale. Domnule Tăriceanu, aveţi liber scaunul de lider de grup”, a declarat Pelican, în plenul Senatului.

Noul lider al senatorilor ALDE a fost ales Daniel Barbu.

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a anunțat luni că Dumitru Pelican a fost exclus din Alianță, la propunerea organizației de București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ