Duster va fi asamblat şi în Indonezia

| 18 sep, 2013

Grupul Renault s-a inteles cu compania indoneziana Indomobil Sukses International si va incepe asamblarea SUV-ului Duster, partenerul local urmand sa construiasca si o retea de 45 de dealeri in urmatorii trei ani. Indonezia este a patra cea mai populata tara de pe glob, cu 250 milioane locuitori, dar gradul de motorizare este mic: 36 vehicule/1000 locuitori, scrie hotnews.ro.

Renault este in dificultate in Europa, insa continua consecventa strategia de extindere in pietele emergente de pe alte continente.  Acum a anuntat un acord pentru asamblarea lui Duster in Indonezia, cu partenerul local Indomobil.

In tara asiatica vor fi vandute pentru inceput trei modele sub brandul Renault: Duster Koleos si Megane R.S, insa doar primul va fi asamblat pe plan local, alte modele urmand in 2015.

Indomobil este partener al Nissan in Indonezia, tara unde anual se vand 1,1 milioane masini noi, din care 67.000 au fost Nissan in 2012. Compania locala s-a angajat sa construiasca pentru Renault o retea de 45 de dealeri in 2016.

Duster a fost cel mai vandut model al Groupe Renault in prima parte din 2013, iar in Indonezia va fi disponibil cu motorul 1,5 dCi.

In Indonezia, Toyota si marca sa Daihatsu au jumatate din piata, iar gradul de motorizare este mic 36 vehicule/1.000 locuitor, de zece ori mai mic decat in Europa de Vest.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ