ECONOMICA.NET: Modelul Duster a ajuns la un milion de exemplare

| 11 apr, 2014

Duster a ajuns la un milion de exemplare. Modelul Dacia, comercializat şi sub brandul Renault, este fabricat în cinci uzine: Mioveni (România), Curitiba (Brazilia), Envigado (Columbia), Moscov (Rusia) şi Chennai (India).

Duster a atins venerabila cifră de un milion după ce în 2010, primul SUV a ieşit de pe linia de fabricaţie la uzina de la Mioveni. Exemplarul cu numărul 1 milion a fost produs la uzina Curitiba din Brazilia. Modelul Duster se fabrică aici din octombrie 2011 şi acoperă pieţele din Brazilia şi Argentina.

În America de Sud, SUV-ul mai este produs în Columbia la uzina din Envigado, din februarie 2012 cu o piaţă de desfacere în Columbia, Mexic, Ecuador, Chile, Peru şi ţări din America Centrală.

Duster se comercializează în peste 100 de ţări, de la Turcia, Africa de Nord şi Africa de Sud, India, Orientul Mijlociu şi Indonezia. De asemenea, SUV-ul românesc se vinde şi în Marea Britanie, Cipru, Malta şi Irlanda.

Citeşte mai multe pe Economica.net.

Tag-uri: duster
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ