E sigur: Nou album Metallica. În noiembrie

| 19 aug, 09:55

Metallica, unul din cele mai cunoscute grupuri de heavy-metal din lume, a anunţat oficial lansarea în luna noiembrie a primului său album după opt ani.

Cu titlul original de „Hardwired…To self-destruct”, acesta îi va urma albumului „Death Magnetic!”, lansat în 2008, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a formaţiei. „Ştim că ne-a luat ceva timp, dar suntem mândri să prezentăm «Hardwired…To self-destruct», noul album de studio al grupului Metallica, îndelung aşteptat“.

Al 11-lea album de studio al cvartetului format din cântăreţul James Hetfield, bateristul Lars Ulrich, chitaristul Kirk Hammett şi basistul Robert Trujillo va apărea pe piaţă în 18 noiembrie şi va avea două discuri cu 12 titluri care rămân în tematica ansamblului discografiei Metallica: „Here comes revenge”, „Murder One” sau „Spit out the bone”.

James Hetfield şi Lars Ulrich, fondatorii grupului, au produs albumul cu Greg Fidelman, care a colaborat deja cu formaţia, precum şi cu alte grupuri ca Red Hot Chili Peppers sau Slayer. Prima piesă este deja disponibilă pe internet, fiind însoţită de un videoclip alb-negru.

Unul dintre grupurile cu cel mai mare succes comercial din istoria muzicală, Metallica s-a format în 1981 la Los Angeles. Încă de la primul album, „Kill Em All”, s-au bucurat de succes la scară internaţională, iar cel de-al treilea album al lor, „Master of Puppets”, lansat în 1986, figurează în Top 30 al celor mai mari vânzări. În 35 de ani de carieră, formaţia a vândut zeci de milioane de albume în lumea întreagă şi a primit opt premii Grammy, cele mai importante recompense ale industriei muzicale americane.

Tag-uri: metallica
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ