EBA îşi dă din nou în petic în Parlamentul European. Familia Băsescu continuă răfuiala cu Ponta

| 18 ian, 2014

După ce în ultimele luni, pe lângă bufoneriile pe care le făcea deja în Parlamentul European, Elena Băsescu şi-a mutat reprezentaţiile şi la Bucureşti, nimic nu ne mai miră în ceea ce o priveşte pe mezina preşedintelui.

În speranţa că îi poate convinge pe români să îi cumpere încă un bilet pe 5 ani cu destinaţia Strasbourg, că doar tăticul nu-i mai poate asigura voturi ca pe vremuri, EBA a devenit expertă în orice, de la alimente bio şi până la salarizarea prezentatorilor de la TVR.

După ce şi-a încheiat anul 2013 contabilizând “succesurile” ca eurodeputat, adică şi-a numărat luările de cuvânt şi interpelările scrise, fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a decis să înceapă şi 2014 în forţă. Prinzând din zbor că la Bruxelles se vorbeşte despre drepturile cetăţenilor europeni şi la Bucureşti despre independenţa justiţiei, EBA s-a gândit să facă un ghiveci din cele două teme. Aflată joi în plenul legislativului european după un vot extrem de important, EBA a considerat că este bine să declare următoarele: "Rezoluţia este o dovadă că dialogul şi respectarea principiilor şi valorilor europene sunt mai eficiente decât logica strâmbă a premierului Ponta care, atunci când nu ştie ce să facă, începe să înjure şi să jignească. Pe de altă parte, sper că toţi politicienii europeni vor înţelege că retorica etnică este o mare greşeală şi nu serveşte construcţiei Europei unite"

Rezoluţia votată joi şi la care se referea EBA reprezintă poate cea mai importantă hotărâre pe care PE a luat-o în ultimii ani în legătură cu principiile UE. În contextul retoricii îndreptată împotriva românilor şi bulgarilor, decizia legislativului Uniunii de a declara că niciun stat nu are dreptul să limiteze drepturile emigranţilor europeni este un lucru extrem de încurajator. În loc să se ridice la înălţimea momentului, EBA a dat din nou cu bâta în baltă, lansând un atac gratuit în timpul dezbaterilor pe marginea proiectului de rezoluţie.

Cât despre socialiştii cei răi, trebuie să spunem doar că în timpul dezbaterilor cele mai puternice voci pro-rezoluţie au aparţinut membrilor grupului S&D, care nu s-au sfiit să critice pe faţă politica Marii Briatanii şi a altor state faţă de români şi bulgari.

Slavă Domnului că Elena Băsescu nu şi-a încurcat din nou notiţele că iarăşi auzeam un discurs despre Arctica sau Antarctica, aşa cum s-a întâmplat atunci când în PE se discuta despre pescuit. Dacă mă întrebaţi pe mine, EBA a ratat astfel o ocazie perfectă de a mai amuza un pic auditoriul. În schimb nu a ratat oportunitatea de a mai porni un atac gratuit şi complet off topic la adresa primului-ministru al României. Este penibil modul în care micuţa eurodeputată a încercat să fie pe placul tăticului ei. Mai grav este că momentul şi scena aleasă pentru reprezentaţia sa nu erau deloc potrivite pentru o răfuială politică dâmboviţeană pe modelul celor orchestrate acasă de marele Jucător de la Cotroceni.

 

Poza Elenei Băsescu ar putea fi pusă în dicţionare în dreptul cuvântului “nepotism”. În ultimii patru ani și jumătate, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a reuşit în mod repetat să se facă de râs, gesturile copilărești sau bâlbâielile fiind constante. Bine că mai are mai puţin de şase luni până când va părăsi Parlamentul European şi nu va mai avea şanse să mai ajungă încă o dată acolo.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 2014
DDDDD
Familia Ponta ancheteaza politic familia Basescu
Cucoana, realitatea este urmatoarea:
Victor Ponta, presedintele PSD, a dat ordin in Parlament sa se infiinteze o comisie de ancheta parlamentara, pentru a ancheta familia lui Basescu.

Asta este realitatea in teren. Restul sunt VORBE.

Victor Ponta il ancheteaza politic pe Basescu = FAPT.

Victor Ponta, trompeta USL care tipa zilnic ca Basescu controleaza Justitia, este de fapt cel care FACE POLITIE SI ANCHETE POLITICE.

Cucoana, se pot reprosa multe lui EBA.
Dar lui Victor Ponta si mai multe.
19 ian, 2014
nic
Jacheta portocalie...
Da, foarte "inteligenta" si remarca lui Ivan despre "jacheta portocalie", avem niste reprezentanti numai unul si unul prin Parlamentul European...voi o vedeti doar pe Eba.
19 ian, 2014
andra
eba
biletul a fost cumparat cu o coroana depusa pe mormintul tiganului Ciobica
18 ian, 2014
anf
eba
Ce aveti cu fata tatei Traian Basescu? Face si ea ce poate,
18 ian, 2014
GIGI
O analfabeta buzata fara creier.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ