Ecaterina Andronescu, despre conducerea interimară a PSD: Nu am negociat cu nimeni

| 22 iul, 18:38

Ecaterina Andronescu a declarat miercuri după ședința Comitetului Eexvutiv al PSD în care se alege un nou președinte interimar al partidului că poate lucra cu oricare dintre cei doi candidați, Liviu Dragnea și Rovana Plumb și a precizat că nu a luat în considerare ideea de a se înscrie în cursa pentru șefia interimară a PSD.

”Nu am negociat cu nimeni. Am spus colegilor ca pot sa fiu în echipă cu oricare dintre ei. Nu am nevoie de o funcție pentru a spune ce am spus și până acum. Nu am luat în considerare (candidatura - n.r.), dacă o luam în considerare aș fi anunțat din timp. Le mulțumesc colegilor care cred în mine, îi asigur de prietenia, respectul și considerația mea”, a spus Andronescu.

Ecaterina Andronescu a refuzat să dezvăluie cui i-a acordat votul, precizând că vrea ca ratidul să rămână unit. 

”Nu vă spun pentru că vreau să fim într-o echipă unită, să nu ne uitam urât unii la alții. Îi apreciez pe amândoi”, a mai spus social-democrata. 

”Întotdeauana este mai potrivit cel care câștigă mai multe voturi, cel care își convinge colegii să îi dea mai multe voturi”, a declarat Andronescu atunci când a fost întrebată care dintre cei doi candidați la conducerea interimară a PSD este mai potrivit. 

Referitor la viitorul congres al partidului, Ecaterina Andronescu a declarat: ”Avem o hotărâre a Consiliului național pentru organizarea congresului în noiembrie și cred că trebuie să avem un președinte legitimat. Nu poate să ia CEx decizia în legătură cu congresul. Consiliul Național a luat decizia pentru luna noiembrie și noi trebuie să o respectăm”.

 

Citeşte şi: VALERIU ZGONEA: "Nu voi candida la o funcţie interimară"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ