Șefă de secție la Spitalul Universitar, găsită incompatibilă de ANI

| 05 mai, 2014

Medicul Ana Maria Vlădăreanu, șef de secţie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a fost declarată incompatibilă de Agenția națională de Integritate.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul şefei de secţie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Ana Maria Vlădăreanu.

Potrivit unui comunicat al ANI transmis luni AGERPRES, Ana Maria Vlădăreanu şi fostul său soţ au deţinut funcţii de conducere în cadrul Facultăţii de Medicină - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti.

'Începând cu 1 iulie 2006, Ana-Maria Vlădăreanu deţine funcţia de şef de secţie în Clinica Hematologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti iar în perioada 12 aprilie - 5 septembrie 2012, aceasta a deţinut şi funcţia de prodecan cu probleme de învăţământ postuniversitar al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti. Fostul soţ al persoanei evaluate deţine, începând cu 12 martie 2012, funcţia de director departament în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti', se arată în comunicat.

Potrivit legii, persoana faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii sau a încetării de drept a mandatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 noi, 2014
Radu Gabriel
Clinica de hematologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti si-a propus crearea unui centru de transplant medular chiar in incinta Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti la etajul 13, pe aripa A3. Lucrarile sunt in plina desfasurare. Devine interesant cine a dat avizul sanitar, in conditiile in care la etajul 13 se afla clinica Medicala 1 si clinica de Nefrologie, 2 clinici in care se interneaza pacienti cu infectii severe.
Mai mult decat atat, etajul 13 reprezinta o zona de tranzit a clientilor restaurantului aflat pe terasa spitalului.
Greu de crezut faptul ca va fi posibila izolarea corecta a pacientilor supusi transplantului medular.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ