Efectele inundațiilor: Doi oameni decedați, alți trei dați dispăruți în continuare

| 21 apr, 2014

Cinci persoane au dispărut ca urmare a traversării unor cursuri de apă. Două dintre acestea au fost găsite decedate, celelalte trei, printre care şi un copil de 13 ani din judeţul Argeş, fiind în continuare căutate, a anunţat ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Două dintre acestea au fost găsite decedate, celelalte trei, printre care şi un copil de 13 ani din judeţul Argeş, fiind în continuare căutate, a anunţat ministrul de Interne Gabriel Oprea.

Potrivit lui Oprea, cele cinci persoane au fost dispărute ca urmare a traversării voluntare a unor cursuri de apă, contrar atenţionărilor autorităţilor.

În urma acţiunilor de căutare, cele două persoane dispărute din Olt şi Prahova au fost găsite decedate, a anunţat Oprea.

Reprezentanţi ai MAI au precizat pentru MEDIAFAX că este vorba de un bătrân de 80 de ani din Poboru, judeţul Olt, şi de un alt bărbat din Bucov, judeţul Prahova, care a căzut de pe un pod.

Bărbatul din Bucov a căzut, duminică după-amiază, în apele pârâului Bucovel din localitatea Bucov, fiind găsit decedat luni dimineață la 300 m aval de locul în care victima a alunecat.

Incidentul a fost anunțat la 112 de santinela aflată la postul de pază al unei unități militare din apropiere, iar la fața locului s-a intervenit cu barca pneumatică pentru căutarea bărbatului în vârstă de 39 de ani care a alunecat în albia pârâului.

La momentul producerii incidentului, acesta se afla în zonă cu băiețelul lui în vârstă de cinci ani, potrivit Agerpres. Echipajele de pompieri l-au căutat duminică pe bărbat timp de trei ore, însă fără succes, căutările fiind reluate luni dimineață.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de pompieri la 300 m aval de locul în care victima a alunecat.

În continuare este dispărut un copil de 13 ani din localitatea Surduleşti, judeţul Argeş.

Copilul de 13 ani dispărut a fost văzut ultima dată duminică seara, fiind căutat de săteni în cursul nopţii. Luni dimineaţă, părinţii au sunat la 112.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, este posibil ca băiatul să fi căzut în apele umflate ale râului Teleorman. Căutările sunt efectuate cu ajutorul bărcilor de salvare.

"ISU Argeş intervine cu o barcă în judeţ pentru căutarea unui copil de 13 ani, posibil înecat în râul Teleorman. Încă nu cunoaştem împrejurările, volumul râurilor a crescut, dar nu cunoaştem împrejurările. Duminică seară mama l-a căutat, nu a mai apărut acasă. În această perioadă nu am mai avut cazuri de persoane dispărute", a declarat Sorina Slăvoiu, purtător de cuvânt la ISU Argeş, citat de Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ