Elena Udrea a scăpat de controlul judiciar în dosarul Gala Bute

| 20 dec, 13:01

Elena Udrea a scăpat de controlul judiciar în dosarul Gala Bute, informează Agerpres. Decizia aparține magistraților Curții Supreme și este definitivă. Și fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a scăpat de această măsură preventivă.

În această cauză, Elena Udrea a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al FRB Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

Procurorii o acuză pe Udrea că a pus la punct un sistem prin care Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale, pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ