Elena Udrea aşteaptă susţinerea PDL, dacă se retrage Iohannis

| 26 sep, 2014

CANDIDAŢI PREŞEDINŢIE 2014. Candidata PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat vineri că se aşteaptă să fie susţinută de foşti colegi din PDL în cazul în care Klaus Iohannis s-ar retrage din cursa prezidenţială, în contextul procesului privind incompatibilitatea liderului liberal constatată de ANI.

CANDIDAŢI PREŞEDINŢIE 2014. 'În mod natural, foştii mei colegi din PDL, mare parte din ei mă susţin şi astăzi, pentru că ei nu se regăsesc în candidatura domnului Iohannis, nu se regăsesc în vreun parteneriat cu domnul Iohannis. (...) Eu sunt totuşi a lor, sunt un om cu care au făcut campanii ani de zile, am fost în momente grele pentru ţară, momente grele pentru noi, pentru echipa noastră, am fost împreună. Sunt oameni pe care i-am susţinut din funcţia de ministru pentru proiectele pe care le aveau pentru comunităţile lor. Foarte mulţi şi astăzi preferă să susţină candidatura Elenei Udrea. Dacă se va întâmpla să rămână fără candidat, probabil, cei mai mulţi din PDL se vor îndrepta în mod natural, firesc către mine. Şi cred că şi electoratul PDL va prefera dintre toţi candidaţii rămaşi în competiţie să mă susţină pe mine. Este mai firesc decât să susţină pe altcineva pe care, eventual, nici nu-l cunosc', a declarat preşedinta PMP.

Citeşte şi: CANDIDAŢI PREŞEDINŢIE 2014. Ce spune de fapt sondajul IRSOP: Dezastru pentru Dreapta

Udrea a adăugat că ACL, cumva, şi-a asumat un risc alegând să meargă în continuare cu Klaus Iohannis candidat, în condiţiile în care se ştia de mai mult timp de faptul că acesta are procesul cu ANI.

'Probabil că au propriile lor evaluări. Este o decizie a instanţei şi numai instanţa poate să ştie dacă a fost sau nu incompatibilitate', a adăugat preşedinta PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ